Välkommen till Optihack.se

april 8, 2008 15:56 by Admin

Nu är den äntligen här. Dem ultimata bloggen för webbdesign. Här hoppas jag att kunna blogga vidare mina kunskaper om webbdesign och grafik. Skulle du ha några önskemål om vad som skall stå här så testa att kontakta mig så skall jag se om jag kan skriva ett inlägg om det.

Tveka aldrig att kommentera inläggen för även jag kommer att ha fel och att det finns lättare sätt att göra vissa saker.

Väl mött
Er Webbdesigner


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Taggar: webdesign, optihack, grafik
Kategorier:
E-mail | Permalink | Comments (1) | FeedRSS comment feed

Comments

april 9. 2008 10:47

kommentera inläggen
Fy va fin

Admin

Add comment


 

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]